*Yhteistyöpostaus Voimaavideosta.fi kanssa*

YouTube videon tekeminen, onko se vaikeaa? Mitä osaamista se vaatii minulta? Miksi bloggaajan tai yrittäjän kannattaisi tehdä videoita? Mutta mä en halua olla kameran edessä, se on kamalaa! Poimi tästä talteen muutama vinkki ja SUOSITUS, miten pääset taklaamaan pelkoa ja opit simppelisti, miten saat asiakkaat talteen kuljeksimasta.

Mä itse aloitin YouTube -kanavan viime syksynä. Oi kamaluus, kaikki videot ei ole enää edes julkisena koska nyt katsottuna ne vaan on niin kamalia. Huomasin myös, ettei ne kovin paljon keränneet katsojia, kun punainen lanka puuttui. Kun sitten lanseerasin tuon Uusperheellinen.fi -verkkomedian ja aloin pyörimään sen ympärillä JA kävin Salamasukellus videomarkkinointiin -verkkokurssin jokin muuttui.

Mun videontekorintamalla on ollut hiljaisempaa ihan yleisestä olotilasta johtuen, sanotaanko että jos väsyttää niin paljon kun minua, ei jaksa laittaa huulipunaa tai kammata tukkaa. Aurinko (ja rautatiputus) alkaa vissiin tehdä tehtäväänsä ja olen jopa miettinyt, mistä niitä videoita tekisin, tänne MutsiDuunissa -puolelle. Näissä videoissa aion kyllä noudattaa Annin Voimaa Videosta -oppeja ihan alusta saakka.

Miksi tehdä videoita?

Miksi bloggaajan tai pienyrittäjän kannattaisi videoita tehdä? Video on huomattavasti tehokkaampi kuin moni somekanava. Youtube on itsessään hakukanava, jonka hakutulokset tulevat myös Googleen, joten oikein tehtynä videot tuovat sulle lisää niitä katselijoita, jotka OIKEASTI ovat kiinnostuneita.

YouTube videon tekeminen ei tarvitse olla vaikeaa, kun siihen on oikeat, selkeät ja selkokieliset ohjeet. Niitä tällä kurssia saat! Kun nämä opettelee ”rutiiniksi” ei videoiden teko ole ollenkaan niin työlästä tai hankalaa kuin luulisi.

YouTube videon tekeminen yritykselle

Videon elinikä on myös pidempi kuin muissa sosiaalisen median kanavissa. Siinä missä Facebook postauksen elinkaari on muutaman tunnin, voi Instagram postaus pinnistellä vuorokauteen. Oikein tehtynä videon elinkaari voi olla kuukausia tai jopa vuosia! Kyllä sen eteen kannattaa tehdä vähän nähdä vaivaa. Tähän ei ihan kaikki videot toimi, joten kannattaa tehdä se kunnolla. Anni kertoo tällä videolla asiasta lisää.

Älä siis tuhlaa aikaasi enää sekalaiseen somen tekemiseen vaan FOKUSOI! Suosittelen lämpimästi Voimaa Videosta Salamasukellus videomarkkinointiin -kurssia

*Linkit ovat affiliatelinkkejä, mikäli päädyt ostamaan niiden kautta, saan siitä korvauksen.

Follow by Email
YouTube
YouTube
Instagram