Some on hyvä renki, mutta huono isäntä

Lopeta Somessa Sohiminen!

Sinun ei kannata väsyttää itseäsi somettamalla

Tuntuu, että tänä päivänä on ”elinehto” hanskata kaikki digitaaliset kanavat, jotta menestyy yrittäjänä. Pitää olla hienot verkkosivut, feisbuukit ja instat, pinterestit ja vielä tehdä videot juutuubiin. Siinä välissä teet kaikki ”oikeat” työt, josta se raha ja tulo konkreettisesti tulee. Jos atk tuntuu vieraalta ja tekniikka ylipäätään todelliselta epämukavuusalueiden suoalueelta, mitä pitäisi tehdä? Kun ärsyttää jo valmiiksi kun taas näkee yrittäjäryhmässä kaksvitosen Mirkun hymyilemässä pepsodenthymyään ja hehkuttamassa miten ihanaa ja loistavaa on olla hottis someyrittäjä kun elämä vaan hymyilee ja ON NIIN UPEETA!!!

Näin ei tarvitse olla.

Kun tiedostat, missä sun asiakkaat on, tiedät myös, missä sinun pitää olla. Jatkuvan somesohimisen sijaan pääset tilanteeseen, jossa voit olla somen isäntä, tehdä laadukasta sisältöä yhteen tai kahteen kanavaan, jossa tavoitat asiakkaasi. Sinun ei tarvtise enää tehdä puolihuolimattomia julkaisuja, omanlaisiaan joka kanavaan vaan voit keskittyä miettimään yhden tai kaksi saman tyylistä, hieman toisistaan poikkeavia julkaisuja, joiden julkaisu on harkittu.

Lopeta Somessa sohiminen on kokonaisuus, jossa

✅ Ensimmäisessä vaiheessa keskityt tunnistamaan asiakkaasi erityiset somepiirteet ja tunnistamaan, missä mediassa hän liikkuu.

✅ Toisessa vaiheessa tutustut eri somekanavien erityispiirteisiin, jotka sinun kannattaa huomioida, kun tuotat sisältöä, jota asiakkaasi haluaa.

✅ Kolmannessa vaiheessa laadit ohjeiden ja vinkkien mukaan kattavan somen julkaisusuunnitelman, jonka noudattaminen vapauttaa aikaasi muuhun.

Älä siis uuvuta itseäsi somesohimisella vaan keskitä taitosi sinne, missä asiakkaasi sen näkee. Annat myös itsestä ammattitaitoisemman, kekistyvämmän ja luotettavamman kuvan.

Valmentajasi Minna Heikkinen

Minä olen Minna Heikkinen ja minun tehtäväni on auttaa sinua tekemään somemarkkinointia, joka auttaa sinun asiakastasi ja tukee sinun jaksamistasi.

Minulla on vuosien menestykäs kokemus palveluiden ja digitaalisuuden asiakaslähtöisestä kehittämisestä niin julkishallinnossa kuin yksityisellä sektorilla ja sen lisäksi olen erittäin kokenut somesohija, joka halusi tehdä asioita selkeämmin. Tarkan asiakasprofiilin myötä huomasin, että sohimisella saa enemmän vahinkoa kuin hyötyä aikaan.

Kun selkeytin viestini itselleni ja aloin käyttämään kanavia, jossa asiakkaani ovat, se selkiytyi myös heille. Samalla minua alettiin arvostaa ammatillisena, joka keskittyy työhönsä, eli asiakkaiden auttamiseen jatkuvan somettamisen sijaan.

Lopeta Somessa sohiminen -kurssi sisältää

✅ Ohjevideot ja työkirjan tarkan asiakasavattaresi laadintaan

✅ Kattavan videomateriaalin sekä tehtävät eri somekanavien piirteisiin, joiden avulla määrittelet, missä somekanavassasi asiaakkaasi liikkuvat.

✅ Videomateriaalin ja ohjeet sinun asiakastasi palvelevan somen julkaisusuunnitelman laatimiseen – jotta sinä voit vapauttaa itsesi somen herruudesta!

Lopeta somessa sohiminen toimii, koska saat lisää faktaa siitä, missä somekanavissa ihmiset liikkuvat. Kun asiakasmäärittelysi on riittävän tarkka, voit keskittyä yleensä kahteen heidän pääasiallisesti käyttämäänsä kanavaan.

Kun tähän lisää oman toimialasi erityispiirteet ja viestin, saat timanttisen paketin, jonka avulla tavoitat juuri sinun tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet asiakkaat. Sinä voit rentoutua ja käyttää vapautuvan ajan johonkin muuhun – kuten itsestäsi ja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen.

✅ Lopeta somessa sohiminen on ytimekäs ja pääset nopeasti mukaan ja toteuttamaan sen oppeja käytännössä. Voit katsoa kaikki materiaalit läpi heti tai omassa tahdissasi, samaan aikaan kun työstät omaa ideaasi. Materiaaliin on suositeltu pysähtymishetkiä, jotta saat siitä maksimaalisen hyödyn.

✅ Lopeta somessa sohiminen ja keskity olennaiseen. Näin saavutat parhaan tuloksen etkä tuhlaa aikaasi asioihin, Jotka pahimmillaan sabotoivat yritystäsi.

Kurssin kynnys pienyrittäjälle on matala. Kurssin lisäksi sinulle ei tule mitään kustannuksia!

Kurssi on tiivis ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti asioista, jotka on hyvä tietää,
jotta kohdistat sometoimintasi oikeassa kanavassa ja oikea-aikaisesti.

Nyt saat kurssin huippuedullisesti.

Tartu tarjoukseen nyt, saat Bonuksena

Henkilökohtaisen sähköpostituen kurssille, arvo 95€

Sopiva someloikka -treenit eli viiden päivän haaste suljetussa Facebook -ryhmässä,
jossa harjoitellaan sisällön tuottamista omaan kanavaan, arvo 120 €

ps. Mieti, miten mukava on katsoa puolen vuoden päästä tähän hetkeen ja ONNITELLA itseäsi tästä hyvästä päätöksestä, jonka olet tehnyt! Miten voit nauttia siitä vapautumisen tunteesta, kun some ei enää stressaa sinua! JA siitä vapautuneesta ajasta, jonka voit käyttää omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen! Lähde siis mukaan N-Y-T !!!

Lopeta Somessa Sohiminen