Ruuhkavuodet

Blogissa iso askel eteenpäin

*affiliatepostaus*

Kiinnostaisko sua ottaa blogissa iso askel eteenpäin? Oletko miettinyt blogin pitämistä uuden elämäsi mahdollistajana? Tai kenties pitänytkin sellaista, muttet ole ihan varma, miten saisit sen tuottamaan?

Mulla on sulle SUPERUUTISIA!

Minä aloitin MutsiDuunissa -blogini huhtikuussa nollasta Tiia Konttisen bloggausopeilla. Tiia on varmaan Suomen johtava blogivalmentaja, eikä suotta! Tiian hurmaava persoonallisuus ja vankka tietämys näkyy kaikessa, mitä hän tekee <3

Kävin ensin pikavalmennuksen (www.uusperheellinen.fi oli siinä vaiheessa jo hatarasti jaloillaan) ja siirryin siitä odottamaan Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennusta, koska olin vakuuttunut siitä, että siinä saisin bisnestä vietyä seuraavalle levelille. Ilmoittauduin heti mukaan kun vaan pystyin ja tuo 9 viikon valmennus päättyi pari viikkoa sitten. Aivan huikea matka on ollut.

Olen käynyt materiaalit läpi, mutta en ”suorittanut” kaikkia, koska MutsiDuunissa ei ole vielä kasvanut siihen potentiaaliin, jossa saan parhaan hyödyn opeista. Siitä huolimatta olen jo alkanut tienaamaan blogini avulla ja siten alkanut kasvattamaan omaa pientä duunimutsien heimoa <3

Mä voin vaan kuvitella, miten paljon saisin kurssista irti, jos olisin jo blogannut pidempään. Tällä kurssilla harppaisin blogissa iso askel eteenpäin, kun vaan heittäytyisin ja uskoisin, miten homma toimii. Olisi niin paljon materiaalia, jota hyödyntää, nyt mä vaan piirtelen kuvia, miten JOSKUS hyödynnän kaikki opit! Ihan uusille, täysin ilman bloggauskokemusta oleville Tiia ei tätä kurssia suosittele, mulla oli jonkin verran blogitaustaa ja tämän blogin rakensin ihan täysin oppien mukaan.

Sulla on N-Y-T mahdollisuus päästä käsiksi Tiian oppeihin, viimeistä kertaa tähän edullisempaan hintaan! Syksyllä Bloggaajasta ammattilaiseksi -kurssi uudistuu ja tähän edulliseen hintaan saat nykyisen, viimeisen supersuositun Bloggaajasta ammattilaiseksi -kurssin SEKÄ uudistuneen syksyn kurssin materiaalit! Aivan huikea mahdollisuus! Klikkaa lisätietoihin tästä >>

Linkki on minun Afflietelinkkini ja saan jokaisesta kauttani kurssille liittyneestä palkkion, joka on osa tätä omannäköisen elämäni rakentamista. Tähänkin olen saanut selkeät ohjeet Tiian kurssilta!

Olen siis aloittanut oman unelmaelämäni matkan ja jos sinua kiinnostaa oman osaamisen jakaminen kirjoittamalla – voin ilolla voi suositella sinulle hänen kurssiaan!

Mä tiedän, että varmasti sua voi mietityttää että ”ei mulla ole aikaa” tai ”en mä tiedä osaanko” tai ”mistä mä osaisin kirjoittaa niin että ketään kiinnostaisi”.

Älä murehdi! Nää kaikki taklataan kurssilla!

Kurssin materiaalit on sulla käytössä niin kauan kun haluat, eli ei tarvitse stressata siitä jos et seuraavaan kahteen tai useampaankaan kuukauteen ehtisi niitä tehdä ja suorittaa. Upeassa Bloggaajasta ammattilaiseksi -verkostossa on muitakin, joilla tilanteet elää ja he palaa materiaalien pariin kun tilanne on sopiva <3

Tiia tarjoaa muuten muitakin mahdollisuuksia kuin oman blogin pitämisen. Ryhmässä haetaan tyyppejä erilaisiin hommiin, joilla voit mahdollistaa vielä lisätulon tekemisen! Mä olen myös siitä verkostosta löytänyt valmennusasiakkaita, saanut sisällöntuotantomahdollisuuksia muille ja aloittanut useamman yhteistyön. Aivan upeaa jengiä!

Lämmin suositus siis koko kuviolle, tuu sinäkin upea ihminen mukaan>> <3

Vastaa