Apua sulle!

 

Mutsi Duunissa -palvelut sinulle

Mutsi Duunissa tuottaa erilaisia verkkosivuihin liittyviä apu- ja valmennuspalveluita, eli apua yrityksesi tai blogisi digiloikkaan!

Jos et halua opetella alusta saakka tekniikka itse, saat meiltä valmiiksi toteutettuna teknisiä tuotteita kuten sähköpostimarkkinoinnin aloitussarjan tai WordPress -blogin valmiiksi perustettuna ja opastamme sinut näiden käyttöön osaamistakuulla.

Jos sinulla on jo blogi tai sivusto ja olet epävarma sen käytöstä, toteutamme myös valmennusta ja ohjausta sen käytössä ymmärrystakuulla. Selitämme asiat ja ominaisuudet niin yksinkertaisesti että ne ymmärrät jatkossakin – ja sanomme myös, jos jotain asiaa ei tarvitse ymmärtää.

Tekniikan ei tarvitse olla vaikeaa ja ahdistavaa, anna mun olla kaverina taklaamassa näitä sun kanssa! Otetaan yhdessä harppaus kohti uusia digipalveluita, multa saa apua digiloikkaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Henkilökohtainen verkkosivuvalmennus

Joko sinulla on WordPress -blogi tai -verkkosivu ja olet epävarma sen käytöstä? Anna  meidän valmentaa sinut sujuvaksi WordPress -käyttäjäksi! Verkkosivuvalmennukseen pidetään ilmainen kartoitussessio, jossa käydään läpi tarpeita ja toiveita ja arvioidaan sen vaatima aika. Tämän jälkeen voit päättää, otatko valmennuksen käyttöön vai et. Valmennuksen hinta 70€/h + alv 24% hinta tarkentuu kartoitussession aikana. Usein riittää 1-2 tuntia.

Verkkosivuvalmennus toteutetaan Zoom -sovelluksen avulla etäpalveluna ja saat siitä tallennuksen jälkikäteen.

 

 

Wordpress -blogin perustaminen

Haluaisitko perustaa WordPress -blogin mutta sen teknisyys kauhistuttaa? Voimme tehdä sen sinulle valmiiksi ja opettaa sen käytössä.

Palvelu sisältää kartoituksen tarpeistasi, blogin perustamisen sovitusti ja sen käytön opettamisen. Kartoitus ja käytön opastus (3h) tapahtuu etänä Zoom -sovelluksen avulla ja saat niistä nauhoitteet kertausta varten. Palvelussa on osaamistakuu – lupaamme, että osaat käyttää blogiasi jatkossa!

Palvelun hinta alkaen 490€ + 24% (608€) sisältäen ensimmäisen vuoden domainmaksun. Blogin webhotelli eli kotisivujen tila veloitetaan erikseen, hinta alk. 60€/vuosi.

Sähköpostimarkkinointi

Olipa valintasi Mailchimp tai Active Campaign, autamme sinua sähköpostilistan keräämisen aloittamisessa. Toteutamme tekniikan, halutessasi automatisoimme lähetyksen sekä teemme uutiskirjepohjan. Opastamme myös käytössä.

Sähköpostilistan keräämisen tekninen toteutus ja käytön opastus 330€ + alv 24% (410 €)
– sähköpostikerääjän laadinta ja asentaminen sivustolle,
– sähköpostilistan hallinnan aloitus,
– käytön opastus Zoom sovelluksen avulla (1h, sisältäen tallenteen)

Uutiskirjepohjan tekeminen, automaattisesti lähtevien ensimmäisten sähköpostien asettaminen, ja atuomatisaation rakentaminen  330€ + alv 24% (410 €)
– Sähköpostisarjan 3 ensimmäistä sähköpostia automatisoituna asiakkaan liittyessä sähköpostilistalle.
Automatisointi vaatii maksullisen sähköpostiohjelman.

Lisäksi maksettavaksi tulee mahdolliset sähköpostiohjelman maksut. Huom. jos rekisteröidyt kauttamme Active Campaign -käyttäjäksi, saat 15% alennuksen teknisestä toteutuksistamme.

Ohjaus toteutetaan Zoom -sovelluksen avulla etäpalveluna ja saat siitä tallennuksen.

Miten automatisoitu sähköpostisarja toimii? Liity etusivullamme uutiskirjeemme tilaajaksi ja näet sen käytännössä.

Apua yrityksesi tai blogisi digiloikkaan - Tekninen tuki

Teknisestä tukea WordPress -sivuston tai blogin ylläpitoon tai perustamiseen. Teknistä tukea voit saada yksittäisessä tilanteessa tai pidempijaksoisesti, jos kaipaat esim useamman tapaamisen. Tuki toteutetaan Zoom -sovelluksen avulla etäpalveluna ja tukisessioista saat tallennuksen jälkikäteen.

Palvelussa on ymmärrystakuu!

Hinta 85€/h + alv 24%

 

Ymmärrystakuu

Takaan, että ymmärrät tekniikkaa, sen mitä me kerron, eikä asiat jää epäselväksi

Osaamistakuu

Ohjeeni ja opastukseni avulla OSAAT käyttää sivustoasi jatkossa!

Follow by Email
YouTube
YouTube
Instagram