Aarrekartan tekeminen mahdollistaa unelmoinnin, omien unelmien löytymisen ja havaitsemisen ja niitä kohti kulkemisen. Aarrekartta toimii myös unelmoinnin manifestointina, unelmasi voivatkin muuttua unelmista todeksi aarrekartan tekemisen ansiosta. Tässä postauksessa saat vinkkejä aarrekartan tekemiseen sekä mahdollisuuden osallistua kurssillemme.

Aarrekartat on ihmeellisiä. Ne on sinun unelmiesi visiotauluja, joiden avulla voit havahduttaa itsesi niin unelmille kuin haaveille muiden tai itsesi asettamista rajoituksista huolimatta. Voi olla, että löydät aarrekartan avulla yllättäviäkin unelmia, joita et ole edes havainnut toivovatsi ja haaveilevasi. Aarrekarttaa tekemällä annatkin itsellesi aikaa omien toiveidesi ja haaveidesi kuuntelulle – asia, joka usein kiireessä meinaa unohtua. Kun vapautat itsesi muiden haaveista ja paljasta todelliset unelmasi itsellesi, alat myös työskennellä huomaamattasi niitä kohti.

Aarrekartta on siis myös hetki itsellesi. Kiireisen arjen keskellä pysähdyt, teet käsillä ja luot itsellesi, nimenomaan itsellesi jotain spesiaalia. Vaikka aarrekartta kokonaisuudessaan siis tuntuu vähän hassulta ajatukselta, etkä tiedä, onko siitä miten paljon hyötyä, asennoidu sen tekemiseen avoimin mielin ja anna sille mahdollisuus – voit yllättyä.

Aarrekartan avulla voit löytää monenlaista uutta elämääsi. Tai jos olet jonkin asian kynnyksellä, voi se ohjata päätöksentekoasi. Joskus käy niin, että huomaat kulkeneesi johonkin suuntaan ja aarrekarttaa katsoessasi huomaat, että jo sitä tehdessä on ollut selkeitä viitteitä tuosta suunnasta. Alitajuntasi on alkanut työstämään asiaa, joten olet päätynyt polullasi juuri sinne.

Mitä aarrekartan tekeminen vaatii?

  • Avoimen mielen
  • Uskallusta
  • Aikaa n. tunnin
  • Lehtiä
  • Liimaa/teippiä
  • sakset (tai intoa repiä)
  • Kartonki tms pohjan, mielellään isompi kuin peruspaperi

Aarrekartta on myös kartta tulevaisuuden suunnasta, tavoitteista ja askeleista suuria unelmia kohti. Jos sinulla on jokin suuri unelma, joka paljastuu aarrekartan teossa tai jollain tasolla konkretisoituu sen tekemisen myötä, alat konkreettisesti toimia sen saavuttamiseksi kun asetat aarrekartan paikkaan, jossa näet sen joka päivä.

Aarrekartan tekeminen voi avata sinulle ajatuksia ja ovia, joita et ole ennen huomannut. Uskallatko heittäytyä? Olemme tehneet verkkokurssin ”MutsiDuunissa aarrekarttakurssi”, jonka avulla pääset alkuun ja saat kehoituksen lähteä tekemään oma aarrekarttasi. Klikkaa kurssille tästä, koodilla ”MutsiDuunissa” saat kurssin alehintaan 9,90€.

Follow by Email
YouTube
YouTube
Instagram